FAQs

 1. Gebruik je fotoshop?
 2. Wat is je specialisatie?
 3. Werk je alleen?
 4. Ik heb maar 1 foto nodig, kan je me helpen?
 5. Waar is je Studio
 6. ….
 7. Worden mijn foto's voor andere doeleinden gebruikt?
 8. Hoe bereid ik me voor op een Glamour shoot?
 9. Wie zorgt voor mijn outfits tijdens mijn glamour modelling shoot?
 10. Hoeveel outfits fotograferen we?
 1. Gebruik je fotoshop?

  Soms wel maar meestal niet, ik probeer het zo gelimiteerd mogelijk te houden, gewoon omdat ik hou van beeld dat niet teveel is gemanipuleerd maar soms heb je het echt wel nodig en dan pas ik het toe. Maar ik ben geen photoshopper, ik ben fotograaf en social media specialist!


  Top
 2. Wat is je specialisatie?

  Ik ben zeker en vast een persoon die variatie nodig heeft. Ik heb een brede portfolio omdat mijn klantne nu eenmaal uit verschillende hoeken komen: mode, glamour model en productfotografie, interieur, restaurants, catering en chefs, maar ook familie en babyfotografie … misschien kan je best even mijn portfolio raadplegen en will je nog iets meer te weten komen check dan ook even mijn About page.


  Top
 3. Werk je alleen?

  Afhankelijk van de opdracht, product en interieurfotografie shoot ik meestal alleen, maar als het gaat over modellen, food, familie en pasgeborenen werk ik altijd samen met mijn partner en assistente Nina, ze laat weinig aan het toeval over. Ze zorgt ervoor dat je je comfortabel en goed voelt zelfs al ben je stressed, ze is een echte pro en heeft vele tips and tricks om alles in goede banen te leiden!


  Top
 4. Ik heb maar 1 foto nodig, kan je me helpen?

  Geen probleem, maar realiseer wel dat die ene foto gekozen wordt uit een serie dus je boekt een fotoshoot, het is aan jou de keuze om daar maar 1 foto van te gebruiken.


  Top
 5. Waar is je Studio

  Ik werk in Antwerpen en meeste locaties die ik gebruik voor model glamour shoots zijn dan ook hier gelegen, ik heb verschillende locaties ter beschikking, budget is bespreekbaar. Voor pasgeborenen vind ik het zeer belangrijk dat mama en kind zich goed voelen, ik fotografeer het liefst bij thuis, comfort en en jullie ritme zijn belangrijk om het juiste beeld vast te leggen. Productfotografie heb ik mijn eigen studio ter beschikking.


  Top
 6. ….

  …..


  Top
 7. Worden mijn foto's voor andere doeleinden gebruikt?

  Zeker en vast niet, natuurlijk is het voor mezelf heel leuk om het beeldmateriaal te gebruiken voor mijn eigen professionele portfolio maar daarbuiten gaan de beelden niet.


  Top
 8. Hoe bereid ik me voor op een Glamour shoot?

  Enkele dingen heb je zeker en vast zelf in de hand, ik geef je al wat tips: 1.Een goede nachtrust en misschien niet enkel net de dag ervoor, leef naar je shoot toe, drink veel water en eet gezond! Je goed voelen heeft een direct effect op hoe je eruit ziet … op deze dag moet je stralen. 2.Een mooi zongebruind kleurtje is altijd leuk maar is geen must. Wil je toch iets bruiner zien en is het solarium je enigste optie zorg er dan voor dat je dit enkele weken voor de shoot plant en niet de dag ervoor. Zonnebank zorgt voor vlekken en roodhuid op je lichaam en gezicht en is nefast voor je gezondheid en een goeie fotoshoot. 3.Zorg ervoor dat ook je haren er gezond uitzien, droog haar is uit den boze en zal afbreuk doen aan het eindresultaat. Ik heb nog veel meer te vertellen maar laten we dat voor later houden!


  Top
 9. Wie zorgt voor mijn outfits tijdens mijn glamour modelling shoot?

  Daar zorg jezelf voor. Je neemt voldoende outfits mee lingerie, bikini, jeans, blouses, high heels etc …. maak je geen zorgen, dit wordt allemaal op voorhand besproken en de keuze van de outfits zal ook afhangen van het type shoot. Het is wel belangrijk dat je voldoende meeneemt zodat er voldoende keuze is en ruimte om te combineren.


  Top
 10. Hoeveel outfits fotograferen we?

  Meestal hebben we toch een 3 tot 4 outfits, maar je kan een shootingdag nooit volledig voorspellen, soms kan alles zo vlotjes verlopen dat er tijd en ruimte is om nog een extra outfit te fotograferen … zorg er gewoon voor dat je voldoende bij je hebt om te kunnen combineren. Mostly we take about 3 to 4 different outfits, but you can never predict a shooting day, perhaps it all runs very smoothly and there is time to do another outfit. Or perhaps one outfit doesn’t work that well, then we’ll just change it… don’t worry to much about that just make sure you bring enough so there is plenty to choose and combine.


  Top